Afdrukken

We zijn er bijna

Geschreven door dir. Marc op .

… inderdaad, maar nog niet helemaal!

En toch …

Beste ouders,

Wij naderen het einde van dit toch wel speciaal schooljaar 2019 – 2020. Sinds maart was het toch wel helemaal anders: komen en gaan naar de school, het werken in groepjes, het apart spelen, handen vele keren wassen, ontsmetten, mondmaskers dragen, … veel om op te noemen.

Langs deze weg wil ik jullie van harte bedanken voor wat jullie allemaal gedaan hebben voor jullie kapoenen tijdens deze periode! Ik heb hier echt wel woorden te kort.

Eén woord toch wel … RESPECT voor jullie medewerking!

Mijn schoolteam heeft, van leerkracht tot onderhoudspersoneel, enorm haar best gedaan voor jullie kinderen.

Onze laatste twee (halve) schooldagen? In Evangeliestraat en Toekomststraat.

Maandagvoormiddag 29 juni -> gewone lesuren van 8.20 uur tot 12.00 uur voor alle kinderen. In de namiddag is er enkel noodopvang.

Dinsdagvoormiddag 30 juni -> gewone lesuren van 8.20 uur tot 12.00 uur voor alle kinderen. Het schooljaar eindigt om 12 uur en er is dus geen opvang meer.

Het komen en gaan naar de school blijft zoals het de laatste weken gebeurde: 1ste en 2de leerjaar via het kleine groene poortje aan de Zouavenstraat, het 3de en 4de leerjaar via de grote groene poort aan de Zouavenstraat en het 5de en 6de leerjaar via de groene poort richting parking kerk.

Aan het komen en gaan in de Toekomststraat is er ook niets veranderd.

Het is nu echt wel bijna vakantie!

En dus …

 

DANK DANK DANK

DAT JIJ ER BENT
DAT JIJ ER WAS

VOOR WAT JE DEED
EN WAT JE DOET

NIEUW OF BEKEND
VROEGER OF PAS

- - -

EN WEET
DAT IK HET NIET VERGEET

WEET
JE DOET HET GOED!