Afdrukken

KS: bos, feest & zin in ...

Geschreven door juf Ilse op .

Zin in… verandering. Op vrijdagnamiddag hebben we eens gewisseld van klas, op bezoek bij een andere juf.
Samen spelen en plezier maken. Samen hadden we er zin in.

 

Kabouterfeest bij juf Steffi en bij juf Monique in de klas. Samen zingen, dansen, smullen, spelen en luisteren naar het verhaal. Wat een fijne afsluiter van de kabouterweek.

 

Hé kijk daar een paddenstoel, we zwaaien samen naar de kabouters die daar wonen. Daar de wind die de blaadjes naar beneden doet waaien en wat fijn om samen te wandelen. Kijk juf, dat is een grote en dikke boom, en daar een kleine waar ik helemaal rond kan met de armen.

 

We gaan op zoek naar Woutertje kaboutertje in het priester Poppe bos in Moerzeke. We zien daar mos in het bos, misschien woont Woutertje in die kleine paddenstoel. Of nee, kijk daar misschien onder de boom. We zingen, klimmen en spelen in dit mooie herfstbos.

 

Samen met de klaspoppen leren we wat wel en niet mag op de speelplaats. We staan flink in de rij en laten elkaar gerust, de blaadjes horen niet in onze haren maar bij Jeroen die houdt van groen.

 

Samen met het 1ste leerjaar zijn we naar het park kerckwijk geweest. Samen zoeken naar kastanjes en eikeltjes. Grote paddenstoelen en elfenbankjes overal in het park. Samen stil zijn om de kabouters te horen en samen ravotten op de grote speeltuin. Wat een fijne uitstap!